Luk reklame

Her er "ikke emnerelevant snak" mere end velkommen. Tal om løst og fast med dine rengøringsbeslægtede kolleger.
1 Besvarelser

Rengøringsbranchen

Indlægaf Svend » 17 mar 2017, 13:51

Hej cleco

Jeg er begyndt igen at støde på nogle ikke særlig gode kommentarer omkring det at jeg arbejder i rengøringsbranchen, det er kommentarer som at det er jo fusk og svindel, at vi kun bruger østeuropæere og til dumpingpriser, og at vi generelt ikke gør det godt nok hvis folk snakker om hjemmeplejen.

Det er jo træls at høre den slags fordi der er nogle brodne kar rundt om i branchen, dertil kommer at folk jo sjældent kender alle fakta omkring når vi skal give tilbud hvad der bliver stillet af krav til os i forhold til tid og pris.

Er der andre der støder på denne form for negativitet og har nogen ideer til hvad der kan gøres for at der bliver gjort opmærksomt på de positive ting i branchen og at der kan blive ryddet op de brodne kar?
Mvh
Svend
Med det lidt større rengøringsfirma
Brugeravatar

Svend
 
Indlæg: 16
Tilmeldt: 08 aug 2012, 15:20

Re: Rengøringsbranchen

Indlægaf Svendsens » 22 mar 2017, 09:08

Hej Svend

Der er beklageligvis masser der tænker dårligt om rengøringsbranchen pga. de brodnekar vi hører om i medierne, og det er jo både de store og de små brodne kar vi hører om.

Hvis vi ser bort fra dem der svindler, så er det helt klare problem i branchen at der ikke er tid nok til at vi kan gøre det ordentligt i forhold til prisen, når prisen bliver trykket ned, bliver tiden og kvaliteten også derefter, og du hører jo ikke om i medierne hvor meget priserne bliver trykket og hvor lidt tid der er til at gøre opgaverne.

Hvis man giver et tilbud på en opgave der ikke er billigt nok, fordi man vægter tiden til at få opgaverne gjort ordentligt, får man bare ikke opgaverne og får man ikke opgaver ind i sit firma bliver man på et tidspunkt nødt til at fyre folk, hvilket jo giver flere arbejdsløse, man risikere at lukke biksen, eller også i værste tilfælde ansætte folk til dumping priser for at få det til at fungere.
Mvh
Svendsens
Brugeravatar
Svendsens
 
Indlæg: 13
Tilmeldt: 27 jun 2012, 14:51


cleco samarbejder med:

cron