Luk reklame

Har du forskellige opgaver du ikke kender løsningen til? Her deler vi rengøringstips – og tricks!
1 Besvarelser

Kan det betale sig at prøve underleverandør

Indlægaf Inspektøren » 06 jul 2014, 08:07

Hejsa

Jeg har haft en kunde i en længere periode som vi ikke kan få til at virke. Kontstant sygdom samt opgaven er svær at løse for mine medaebejdere. Meget speciel forhold med kemi og hgiejne. Jeg har overvejet at ansætte nogle mere erfarne til denne plads da inge. Af mine medarbejdere har erfaring med sådan opgave.
Men hvad nu hvis en af dem bliver syg eller skal på ferie eller ikke sukker op. Hvad gør man så. Så er jeg jo på herrens mark.
Jeg har dået anbefalet at brug en underleverandør i sådan situation. Er det en god ide? Så slipper jeg selv for afløsning osv. Og er hvad er typisk ubderleverandør pris i herning området.

Knus majbritt
Brugeravatar
Inspektøren
 
Indlæg: 28
Tilmeldt: 17 jul 2012, 15:02

Re: Kan det betale sig at prøve underleverandør

Indlægaf Rengøringskonsulent » 08 jul 2014, 12:15

Hej Majbritt.

Det er sådan lidt både ja og nej..

Hvis du finder de helt rigtige underleverandører som er ærlige, stabile og fleksible kan det være godt. Der er mange der benytter sig af denne løsning men flere begynder også at gå fra den. Der er mange problemer med illegal arbejdskraft og lumske forhold.det kan være svært for dig som virksomhed at have fuld kontrol på dine underleverandører. Du skal i så fald følge op på alle praktiske såvel juridiske forhold på plads. Selvfølgelig er fordelen så omvendt at du ikke behøver at tænke på ferie/sygdom osv. Men det er blevet svære og svære at finde de rigtige ubderleverandører. De gode er typisk optaget med masser af arbejde..

SÃ¥ er der da lidt stof til eftertanke..

Mvh Troels
Brugeravatar

Rengøringskonsulent
 
Indlæg: 56
Tilmeldt: 23 jan 2013, 20:52
Geografisk sted: Solrød


cleco samarbejder med:

cron